Aarhus Calling – the biggest songwriting event in Denmark

Lør 30. april 12:00
Magasin – 3. sal
single-image
Kl. 12:00-12:30 Mød talentet: 
3 sangskrivertalenter præsenterer spritnye sange skrevet på årets Aarhus Calling Camp. Blandt sangskriverne er artisten Micky Skeel, som mange kender som den ene del af popgruppen PULS og senest fra covernumre på Youtube. Han udgiver sin første solo-single d. 6. maj, som har snigpremiere i Magasin.
 
Kl. 13:00-13:30 Mød talentet: 
3 sangskrivertalenter præsenterer spritnye sange skrevet på årets Aarhus Calling Camp. Blandt sangskriverne er 19-årige Nicklas Sahl fra Aarhus, som er en spirende artist, der er enorme forventninger til i branchen.
 
Kl. 14:00-14:40 Kendrick Dean og årets Aarhus Calling-hit:
Amerikaneren Kendrick Dean, der bl.a. har arbejdet med Usher og Chris Brown, fortæller om sit arbejde og svarer på spørgsmål fra publikum. 
Hør den sang, der er udråbt til den bedste sang, skrevet på dette års Aarhus Calling. Teamet bag sangen fortæller om processen bag hittet. Derudover synger Melanie Ivy sin nyeste single “Leaving You”, der er playlistet på P4. 
 
Kl. 15.00-15:40 Open Session – hvordan skrives et hit: 
Oplev hvordan de helt store internationale sangskrivere og producere arbejder. Et internationalt team åbner op for processen og viser helt konkret, hvordan et hit bliver skabt.

da|/line-up/|Tilbage til liste|29246