Drunk Creatives Fredagsbar + Shaq DJ-set

Fre 29. april 16:00
Ridehuset
single-image
Foto: PR

Så er vi klar med den 10. udgave af Drunk Creatives, og det skal fejres med et brag af et arrangement! Vi er gået sammen med Spot Festival og afholder Drunk Creatives i ridehuset, hvor det nye festivalområde ‘Open Festival Court’ under hele Spot Festival lægger hus til oplevelsesrige arrangementer og events. 

Når vi åbner dørene til Drunk Creatives x Spot Festival er det naturligvis med musik som tema. Vi er stolte af at kunne præsentere det aarhusianske music agency Over & Aude, som blandt andre arbejder med artister som Pede B og Velvet Volume.

De to ejere Jannie Overgaard og Daniel Aude vil give dig et indblik i deres verden, hvor de tager dig med bag kulisserne i deres arbejde med artister og ikke mindst deres iværksættereventyr. 

Et eventyr der startede i et kosteskab og siden har udviklet sig til et music agency med fingeren på pulsen og et bevis på at hårdt arbejde lønner sig. 

Den kreative summen skal til Drunk Creatives x SPOT ske til sprøde toner, og hvem andre end Aarhus hotteste DJ-navn, DeeJaySHAQ, bør levere disse? SHAQ startede allerede sin karriere som 14 årig, og trods sin unge alder har SHAQ formået at skabe et solidt navn og spillet utallige af gig’s både i ind og udlandet.

Drunk Creatives er som altid en kreativ fredagsbar, der ikke skal forstås for højtideligt – her er der plads til at få en øl for meget og tale en smule over sig. Samtidig ønsker vi stadig, at I alle går herfra med nye bekendtskaber, et ekstra skud inspiration og måske en kommende samarbejdspartner; den udvikler, du altid har drømt om eller måske en kommende co-founder. Drunk Creatives er altså for alle kreative, knap-så-kreative, iværksættere, folk-med-iværksætter-drømme, kunstnere, musikere, udviklere, grafikere, investorer, fundraisere m.v. 

Forvent:
– Fredagsbarsstemning
– Kolde Pilsner
– Musik fra DeeJay SHAQ
– Oplæg fra Over & Aude
– En kreativ summen
– En masse nye inspirerende bekendtskaber

Praktisk:
Fredag d. 29. april, 2016
Tidspunkt: kl. 16.00 – 22.00
Sted: Ridehuset, Vester Alle 1, 8000 Aarhus C
Medbring: Kreativt humør 🙂 
Gratis entré!

Program: 
16:00 – Drunk Creatives starter 
17.30 – Over & Aude holder oplæg
22.00 – Drunk Creatives slutter

da|/time-table/|Tilbage til liste|0