PB43 Night @ TAPE feat. Speaker Bite Me // SVIN // Frisk Frugt // We Like We

Fre 29. april 20:15
TAPE
single-image
Foto: PR

Kl. 19:30 – Døre åbner

Kl. 20:15 – We like We
We like We er et eksperimenterende klangkollektiv. WLW bruger deres klassiske baggrund til, kombineret med elektronisk effektuering og legende improvisation, at skabe musik, der bevæger sig uden for rubriceringer og gængse genrebetegnelser. Den anmelderoste debutplade ‘A New Age of Sensibility’ udkom i december 2014 på selskabet THE BEING MUSIC.
www.welikewe.com

Kl. 21:00 – Frisk Frugt
Frisk Frugt er multiinstrumentalisten Anders Lauge Meldgaards soloprojekt, og det er et temmelig farverigt et af slagsen. Han opererer i et musikalsk spekter mellem droner, freejazz, lydkunst, dansk folkemusik og poesi med elementer fra improrock, noise, electronica, lo-fi og inspiration fra alverdens traditionelle musikkulturer. På koncerten under SPOT Festival vil Frisk Frugt medbringe et par medmusikanter og byde på såvel violiner som akustisk klaver.
http://friskfrugt.net 

Kl. 22:00 – SVIN
Jazz-punk, punk-jazz. Buldrende trommer, orientalske guitarer, melodiske horn, psykedeliske droner. Sande PB43 darlings.

“.. et af de allermest spændende bands i Danmark lige nu (..) en ukonventionel besætning, en god portion humor og en fandenivoldsk opfindsomhed, der gør dem i stand til at håndtere smadderrock lige så godt som langsomme ballader.” (Undertoner)
http://www.svin-music.com

Kl. 23:00 – Speaker Bite Me
Som sædvane dukker de op når man mindst venter det. Speaker Bite Me og deres eksperimenterende pop-rock har sat sit præg på den danske alternative musikscene de sidste tyve år og det ser ikke ud til at har tænkt sig at holde op. Et evigt nysgerrigt og grotesk godt svingende orkester.

De optrådte sidst på SPOT i 2007, hvor Gaffa gav 6 ud af 6 og skrev: ”Speaker Bite Me fortjener, om noget dansk band, at blive sammenlignet med de store, innovative kunstnere i musik-historien”.
https://www.facebook.com/speakerbiteyou

MUSIKFORENINGEN PB43 SKRIVER OM EVENTET:

Musikforeningen PB43 holder afskedsfest og sætter med den fokus på de pressede kunstner- og iværksættermiljøer i de større danske byer.

De kreative, eksperimenterende kunstner- og iværksættermiljøer er som følge af øget befolkningstilvækst og kvadratmetermangel under pres i de større byer. Det kommer konkret til udtryk ved nedrivning af steder som PB43 på Amager og HCØ huset på Frederiksberg i 2015, den planlagte afvikling af Institut for (X) i Aarhus og Carlsberg områdets kreative legeplads, og de usikre udsigter for steder som Mayhem i Københavns nordvestkvarter og Sydhavnen i Aarhus.

En udvikling, der tydeligt peger på, at disse miljøer skubbes ud af byerne, når markedskræfterne dominerer byudviklingen.

PB43’s nu hjemløse musikforening vil på årets SPOT Festival afholde sit allersidste arrangement og med det sætte fokus på den – i foreningens optik – ærgerlige byudvikling, som skubber den legende kultur, det kreative iværksætteri og små alternative koncertsteder ud af bycentrene. For er det det, vi ønsker af vores byer? spørger foreningens tre koncertarrangører.

Foreningens afskedsarrangement centreres om et strålende musikalsk line-up med nogle af foreningens yndlinge, som nåede at optræde indtil flere gange på PB43:

Speaker Bite Me , SVIN og Frisk Frugt. Aftenen indledes af We Like We, som desværre ikke nåede at gæste PB43 før bulldozerne kom. 

da|/line-up/|Tilbage til liste|24544