SPOTonDenmark_web

SPOT On Denmark er MXD’s og ROSA’s videreførelse af SPOT Festival på international grund: Udenlandske juryer bestående af branchefolk og journalister udvælger deres favoritorkestre ved festivalen, som efterfølgende præsenteres ved fremstød i udlandet.

I 2015 tager SPOT on Denmark danske bands og artister med til:

 

MaMA, Paris (Frankrig), 15. oktober: SPOT on Denmark bliver en del af MaMA festivalens officielle program. Det nye samarbejde er muliggjort vha. støtte fra Statens Kunstfond.

Den franske showcase festival tiltrækker mere end 4.000 branchefolk hvoraf 30% er internationale og resten er franske. Derudover har den franske presse en stærk tilstedeværelse med over 400 journalister, der gæster festivalen og de ca. 100 showcases.

Forud for showcase koncerterne afholder MXD en netværks reception på venue med nøglespillere fra den franske musikbranche, som inviteres i samarbejde med MaMA Festival og et fransk PR-firma.

De tre danske bands til SPOT on MaMA bliver udvalgt af Mama Festival i samarbejde med SPOT Festival.

Danske branchepersoner kan melde sig til netværks arrangementet, der ligger forud for koncerterne ved at skrive til: Anders@mxd.dk

Danske delegates får i øvrigt en MXD discount på delegates billetter til festivalen. For mere info skriv til anders@mxd.dk

GLIMPS Festival, Gent (Belgien), 11. december: Danmark er udråbt som fokusland, når den belgiske showcasefestival Glimps Festival løber af stabelen 10.-12. december i Gent.

Det danske fokus medfører bl.a., at der som del af festivalens officielle program inviteres til en SPOT on Denmark aften på spillestedet Handelsbeurs, fredag 11. December.

Her vil der dels være netværksreception arrangeret af SPOT Festival og MXD, og efterfølgende præsenteres fire danske navne udvalgt af Glimps og SPOT Festival i fællesskab. De fire navne afsløres snarest. Tilmelding til networking via esben@spotfestival.dk

Ud over de fire navne på SPOT on Denmark aftenen vil Glimps Festival booke en række andre danske navne til det resterende festivalprogram.

Danske delegerede kan opnå rabat på branchebilletter til festivalen. For mere info skriv til esben@spotfestival.dk