Thy Music Collective går visuelt til SPOT

Thy Music Collective indtager dette års SPOT Festival med fem højaktuelle bands i et intenst og nytænkende to-timers audio-visuelt show.

Artificial Brothers, DRENGEBANDE, Magnolia Shoals, Quick Quick Obey og The Enormous Sea vil hver især lægge deres hjerteblod i en fælles koncert, hvor det soniske udtryk fortolkes i levende billeder af en grafisk kunstner.

Det visuelle element vil give showet et sammenhængende flow og en mulighed for at trænge dybere ind i de enkelte bands’ mangfoldige universer.

Konceptet er en videreudvikling af sidste års succesfulde dayparty, hvor mere end 500 festivaldeltagere besøgte kollektivets intime udendørsscene.

Publikum kan dog forvente sig en anderledes konceptuel koncert i år, hvor den nordjyske ulveflok vil fremvise den stærkeste og nyeste musik fra den sprudlende, thy’ske musikscene, der de seneste år har været stærkt repræsenteret på danske festivaler og spillesteder, tv- og radioflader og sågar i den politiske debat.

OM THY MUSIC COLLECTIVE
Thy Music Collective er en hyldest til musikmiljøet i Thy og et naturligt resultat af den stærke, selvskabte ungdomskultur, som præger området. Kollektivet har den hylende Thy-ulv som deres logo, og deres flok består af knap 50 musikere fordelt over mere end 12 forskellige bands og artister, som støtter hinanden på tværs af projekter og generationer.

Siden dannelsen er Thy Music Collective blevet hyldet som eksempel på, hvor stor en forskel man i fællesskab kan gøre med en stærk frivillighedskultur, passion for musik og kærlighed til sin hjemstavn – også selvom man er fra Udkantsdanmark.