Private-Pact-0751-Hasan-Jensen

Europas største goth og industrial festival, M’era Luna, vil på SPOT Festival for 3. år i træk finde de bedste nye og skandinaviske bands fra goth, industrial og andre beslægtede scener.

I samarbejde med indflydelsesrige aktører fra den Skandinaviske scene såsom The Black Cat (DK), Recession Festival (DK), Neostalgia (SE) og Gothminister (NO) søger SPOT Festival og M’era Luna efter nye talenter i Danmark, Sverige og Norge til deres line-ups. En søgen der vil resultere i, at et skandinavisk band vil optræde både på festivalen i Aarhus, Danmark, 30. april 2016 (SPOT Festival) og i Hildesheim, Tyskland, 14. august (M’era Luna).

I 2015 var projektet en bragende succes, og resulterede i at Private Pact (DK), optrådte på både SPOT Festival og M’era Luna. Bandet fortæller:

’’SPOT Festival er en af de mest hippe og vigtige showcase muligheder i Skandinavien, og M’era Luna er en utrolig prestigefyldt festival at optræde på. Publikummet på de to festivaler var fantastiske, og arrangørerne er nogle af de mest professionelle, som vi nogensinde har arbejdet med. Det siger sig selv, at det var en ekstraordinær mulighed for Private Pact at få lov at optræde på begge festivaler.’’

M’era Luna 2016 har programsat Agent Side Grinder (SE), som var booking juryens favoritter på SPOT Festival 2015. Bandet fortæller:

’’Vi var glade for at få en topplacering på den gotiske showcase på SPOT Festival 2015, og vi glæder os meget til at optræde på scener, som vi altid har stræbt efter, som M’era Lunas. Vi kan klart anbefale upcoming bands at deltage’’

Hermed inviterer vi danske, svenske og norske bands fra goth, industrial og andre ”dunkle scener” til at ansøge om en af de tre pladser til vores M’era Luna aften på SPOT Festival 2016, hvorfra et band vil ende med at spille på M’era Luna 2016. Send venligst jeres ansøgning til patrician@factory92.eu. Tilmeldingsfristen er 19. februar 2016.

E-mailen skal indeholde følgende information:

  • Et link (helst via www.youtube.com) til en af jeres videoer, hvor vi kan se jer optræde live. Videoen skal repræsentere jeres nuværende opsætning.
  • Sørg for kun at sende os originalt materiale – ingen coverversioner eller lignende.
  • Et pressefoto af bandet
  • En kort pressetekst der præsenterer bandet (5 sætninger er nok)

Vilkårene for de bookede bands vil være som følger:

  • SPOT Festival betaler 670 euro og standard backline. Bandet skal selv dække rejseudgifter.
  • M’era Luna betaler 500 euro og standard backline. Bandet skal selv dække rejseudgifter.

Link:

mera-spot-logo