coolspotinstoretour

CoolSPOT med J.Arlin i tyske modebutikker

I april vil danske J. Arlin påbegynde en to uger lang tour, hvor han vil spille koncerter I modebutikker rundt i Tysklands største byer. Touren er en del af CoolSPOT – et nyt koncept, der præsenterer dansk og nordisk musik i et samarbejde mellem musikere og tyske butikker med fokus på dansk og nordisk mode.

Bag aliaset J. Arlin finder man den danske singer-songwriter Jeppe Gade – et meget lovende nyt navn på den danske musikscene. Hans første single ”New To Someone Else” er skrevet i New York, indspillet i København og fuldendt i legendariske Abbey Road Studios i London af den prominente producer Sean Magee. Singlen blev taget godt imod af flere musikblogs, som var enige om at sangen kun har skruet op for forventningerne til mere fra J. Arlin og hans evne til at kombinere den subtile ”indie-vibe and a poppy catchy melody”.

Dansk musik og danske modebrands modtager stadig mere anerkendelse uden for Danmarks grænser. Danske kunstnere topper internationale hitlister og store modebrands såvel som nye DIY designere får opmærksomhed i udlandet. For at hylde dette samt udvide kendskabet

til dansk musik og mode har de to organisationer bag SPOT Festival, ROSA – Dansk Rock Samråd sammen med MXD – Music Export Denmark, iværksat et tour-koncept under navnet CoolSPOT.

”Musikkens brugere befinder sig mange steder. Også indenfor livsstilbrancher som modeverden. Derfor bevæger vi os nu ud i en række fremstød i Tyskland – Coolspot – hvor vi indleder samarbejder med tøj-og modeforretninger om at ”brande” dansk musik. – Gunnar Madsen, leder af SPOT Festival.

Musik og mode har altid været uløseligt forbundne og matchet med mellem upcoming artister og modebutikker som har lyst til at skille sig ud er ideelt. Denne første tour er et pilotprojekt, men ROSA og MXD har store forventninger og tilstræber at opbygge en stærk og vedvarende platform, der giver danske artister mulighed for at nå ud over landets grænser.

Kontakt projektmanager Pernille Krog Mogensen; Pernille@spotfestival.dk for mere information