Torsdag SPOT x TAPE

Spillestedet TAPE, som i år har slået dørene op til Musikcaféens tidligere lokaler på Mejlgade 53, bliver ny venue til SPOT Festival 2016.

I dag løfter de sløret for de første fire bands, som vil spille på festivalens åbningsaften, torsdag 28. april. Det bliver:

Clarissa Connelly X Collider X Modest X Tears

Programmet, der præsenteres på TAPE under SPOT Festival, er hovedsageligt booket af stedets tilknyttede koncertarrangører, og vil komme til at afspejle den musikprofil, stedet præsenterer til hverdag.

SPOT Festivals programansvarlige, Esben Marcher, siger om samarbejdet:

“TAPE er et nyt og spændende spillested i Aarhus, som vi ser, kan styrke musiklivet i Aarhus. Det vil vi gerne støtte op om. Og så er det samlingspunkt for nogen koncertarrangører, der har bevist, at de har fingeren på pulsen, når det drejer sig om, hvad der rører sig i det danske musikmiljø. Så vi er rigtig glade for, at de kan bidrage til vores musikprogram”

TAPE siger selv om bookingerne:

“Tape er utroligt glade for at kunne præsentere en række lokale og nationale kunstnere, der i vores optik i høj grad har været med til at præge den danske musikscene i de seneste år. Adskillige af kunstnerne er udgivet på mindre DIY‐labels, andre er endnu ikke blevet udgivet, men det siger som sådan ikke noget om den musikalske kvalitet. Samtlige bands har i deres levetid vist et særdeles overbevisende engagement og sangskrivningspotentiale, om det så har været indenfor alternativ rock eller det mere elektroniske musikalske spektre. At artisterne på vores program som udgangspunkt ikke florerer synderligt i danmarks musikmedier, er i de fleste tilfælde blot udtryk for bandsenes egen mentalitet til dét at skabe musik som noget ukommercielt, men dybt personligt, der udfordrer lytteren ligeså meget som det underholder.”

Fredags- og lørdagsprogrammet vil blive offentliggjort de kommende uger. Følg med på TAPE’s Facebook-event eller på SPOT Festivals line-up side.